OVER PETRA BERGER

Over Petra Berger

Na verschillende hoofdrollen in grote musicalproducties in binnen- en buitenland tekent Petra Berger in 2000 een contract bij platenmaatschappij Universal Music. In 2001 verschijnt haar cross-over album Eternal Woman, dat zowel nationaal (platina) als internationaal enorm succesvol is. In de jaren daarna brengt Petra diverse cd’s en dvd's uit en geeft ze concerten met toonaangevende orkesten in binnen- en buitenland. Hoogtepunten in haar carrière zijn onder meer haar samenwerkingen met de Italiaanse wereldsterren Andrea Bocelli en Alessandro Safina in 2006.

Discografie

2001 : Eternal Woman (album, platina)
2003 : Mistress (album, goud)
2004 : Live in Concert (DVD)
2006 : Here and Now (album)
2007 : Life Goes On (single, met Alessandro Safina)
2008 : Crystal (album, met Jan Vayne)
2011 : Touched by Streisand (album)
2016 : De Hoogste Tijd (single)